Još jedan ekspres konverzacijski kurs engleskog kreće u utorak, 03.12.2019. i traje 6 nedelja. Kao i prethodnih godina, u ovom (pred)novogodišnjem periodu imaćete priliku da kurs pohađate po sniženoj ceni i uz pogodnosti u plaćanju.

Cena ekspres konverzacijskog kursa je inače 11000 dinara, ali tokom decembra i januara pohađajte ga po ceni od 7600 dinara u 2 rate ili 7000 din za plaćanje odjednom nakon prvog časa.

U toku našeg ekspres konverzacijskog kursa – 12 časova od 60 minuta – imaćete priliku da se oslobodite blokade u komunikaciji na engleskom, da značajno obogatite svoj fond reči i poznavanje struktura, ali i da steknete mnoge značajne veštine bitne za komunikaciju uopšte: učestvovanje u diskusijama, prezentovanje na engleskom, dijalozi iz različitih svakodnevnih situacija u kojima vam je potrebno da nešto završite (u restoranu, u turističkoj agenciji, kod lekara, u hotelu, itd.)

Za samo 6 nedelja, unapredićete svoj govorni engleski i konačno ga progovoriti sa tolikom dozom samopouzdanja da ćete iznenaditi i sami sebe!

Časovi će se održavati utorkom i četvrtkom u 19.15h.
Prijave i više informacija na telefon 064 1472 863