The Lighthouse – kutak za učenje engleskog jezika

U The Lighthouse – kutak za učenje engleskog jezika okrenuti smo prvenstveno odraslim polaznicima. Zašto baš odrasli? Zato što shvatamo da su odraslima motivacija, praćenje i podrška potrebni koliko i deci, a sigurno sve ovo dobijaju ređe nego deca.

U učenju koristimo najrazličitija sredstva, medije i pristupe da bismo vas što potpunije angažovali – i mentalno i emotivno, jer je to recept za brže i temeljnije učenje. Sa nama ćete naučiti veštine neophodne za savladavanje engleskog jezika, kao i veštine važne za umeće komunikacije uopšte.

Jedan od inovativnih elemenata učenja kod nas jeste učenje kroz Radionice na kojima se ne fokusiramo na podučavanje engleskog, već vam omogućavamo da kroz razgovor na engleskom steknete različita znanja i uvide. Jeste li već upoznati sa coaching alatom Points of You? Prijavite se za neku od varijanti Points of You radionice kod nas – koristićete pomenuti alat, a kompletna komunikacija je na engleskom.

Vaš vodič kroz svet na engleskom

Zorica je glavni osnivač i profesor u školi engleskog jezika The Lighthouse. Sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima u različitim školama jezika, ali i u poslovnim i akademskim institucijama, ona donosi raznolike sadržaje na svoje časove. Njen glavni cilj u podučavanju engleskog jeste pomoći učenicima da izgrade samopouzdanje – tada sve ide mnogo lakše.

Gde se nalazimo?

Trenutno se časovi održavaju samo online. Opcije koje imamo u ponudi su individualni, poluindividualni ili časovi u malim grupama. Ako vam je potrebno više informacija, slobodno nas kontaktirajte telefonom, mejlom ili preko facebook ili instagram stranice.

Mobile: Kliknite ovde da nas nazovete